Ana Dolinar med nenavadnim porodom doživela to ...

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Bi si upali?
Oglej si celoten članek

Igralka Ana Dolinar je v nedeljo pozdravila rojstvo svojega tretjega otroka, sina Luna. "Tega malega angela smo na svet spravili na nevihtno nedeljsko noč. Bil je prelep in blažen porod na našem domu. Rojen je bil v prisotnosti obeh sester, očeta, naše neverjetne babice in doule. Nikoli ne bom pozabila, koliko ljubezni in podpore sem čutila med porodom. Ni besed, da bi opisala, kaj ste mi dali tisto noč, ko sem vstopila v tako svet in ranljiv prostor. Rodila sem ob svojem času in kraju, ob ljudeh, ki so zaupali mojemu procesu. Rezultat je bila transformativna izkušnja. Tisto noč se je rodil moj sin, vendar tudi nova ženska. Moj mali dragi Lun, končno si me našel, za vedno sem spremenjena. Tako smo zaljubljeni in srečni kot smo lahko. Življenje je neverjetno dobro," je zapisala na Instagramu in objavila prelepo fotografijo malega Luna. 

Ana in njen mož Sebastijan Horvat imata že hčerko Ronjo in Nano Amo, ki sta jo leta 2015 posvojila v Gani. Za Ano pa je tudi grenka izkušnja, ko je pred leti svojo drugo nosečnost morala nepričakovano prekiniti. 

Veselo novico sporočil tudi David Urankar

Ta teden pa je očka že drugič postal tudi priljubljeni voditelj oddaje Dobro jutro na TV Slovenija David Urankar. Z ženo Ajdo sta se razveselila svojega drugega sina Nelsa in fotografijo že objavila na Instagramu. "Takooo srečen," je na Instagramu zapisal David, njegova žena pa dodala: "Jaaa, dobrodošel na svet, Nels Urankar. Besede ne morejo opisati, kako zelo te imamo radi. "

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:55 1. Avgust 2019.

    A je blekija dobila v dar,al ga je rodila??

  • 01:13 1. Avgust 2019.

    Ali veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 17:26 31. Julij 2019.

    drugi al "tretji" porod.????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.