Ana in Bastian: Ime njunega otroka ima prelep pomen

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Tako naj bi bilo ime sinu Ane Ivanović in Bastiana Schweinsteigerja.
Oglej si celoten članek

Blic poroča, da je sinu nekdanje teniške igralke Ane Ivanović in nemškega nogometaša Bastiana Schweinsteigerja ime Luka.
Gre za starogrško ime, ki izhaja iz besede »luks«, kar pomeni luč ali svetloba. S tem imenom so označevali tudi prebivalce Lucanije, še poroča portal. V krščanstvu poznajo svetnika Luko, ki je bil velik prijatelj apostola Pavla in znan po svojih zdravilskih sposobnostih.

Slavnemu paru so ob veselem dogodku seveda čestitali tudi številni športni zvezdniki, med drugim  nogometaša Jérôme Boateng in Lucas Podolski in teniška igralka Caroline Wozniacki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.