Ana in Bastian sta dobila kazen

Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger, Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger, Ana Ivanović Foto: Profimedias Bastian Schweinsteiger, Ana Ivanović
Športni parček je v Manchestru čakalo presenečenje. Dobila sta kazen.
Oglej si celoten članek

Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović očitno menita, da lahko zato, ker sta slavna uideta kazni. To v Manchestru temu ni bilo tako. Zaradi napačnega parkiranja ju je na vetrobranskem steklu čakala kazen.

Parkirala sta tako, kot da za njiju ne veljajo pravila in kot poroča srbski portal Blic, sta "parkirala tako bahavo, kot gre večina ljudem na živce". Na kazen se nista preveč ozirala, Bastian jo je mirno vzel in se usedel v avto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.