Ana in Pia med vožnjo snemali video

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekdanji kandidatki Big Brotherja Ana in Pia sta očitno pozabili, da se mora voznik med vožnjo osredotočati na cesto.
Oglej si celoten članek

Ana in Pia sta se pred kratkim skupaj odpravili na lepše. Kako veseli sta bili resničnostni zvezdnici, dokazuje tudi video, ki sta ga snemali med vožnjo. Nekje na sredini posnetka se sliši, da je Ana nekaj povozila, kar ji je za trenutek zaprlo usta. Njen avto je očitno malce pozneje še zaneslo, saj je Pia od presenečenja vzkliknila.

 
xxx


"Ana, ti pa raje na cesto glej,“ je pripomnil eden od komentatorjev, nekdo drug pa jima je svetoval, naj rajši parkirata avto in pesem v miru odpojeta.

Sicer so tudi kandidati Bara kršili zakon. S čim, lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.