Ana Ivanović in Bastian Schweinsteiger novico še skrivata

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Zakaj molčita?
Oglej si celoten članek

Bunte poroča, da je nekdanja teniška igralka Ana Ivanović v veselem pričakovanju. Z Bastianom Schweinsteigerjem naj bi zibala spomladi. Da je v četrtem mesecu nosečnosti, je revija menda izvedela od virov blizu Anini družini.

Slavni par, ki se je v Benetkah poročil lani, novice še ni potrdil. 29-letnica je decembra lani razglasila, da se bo upokojila. Razlog za to bi bila lahko želja po naraščaju. Mediji so lani poročali, da Ana ne sme zanositi do 30. leta, saj jo do takrat na različne sponzorje vežejo pogodbe. Če bi jih prekršila, bi jo to stalo veliko denarja.

Kakor koli že, Ana si bo lahko zelo kmalu oddahnila. V začetku novembra bo namreč stara 30 let.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.