Ana Ivanović in Bastian Schweinsteiger sta se poročila!

Foto: Splash Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Splash Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Splash Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Splash Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Splash Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Splash Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović Foto: Profimedia Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović
Športnika sta v Benetkah dahnila usodni "da".
Oglej si celoten članek

Nogometni igralec BastianSchweinsteiger in teniška igralka Ana Ivanović sta danes v Benetkah stopila pred matičarja, jutri pa ju čaka še cerkvena poroka. Vabila sta športnika razposlala že lep čas nazaj, kje bosta dahnila usodni da, pa povabljencem do včeraj nista razkrila. Ponje sta v Nemčijo poslala zasebno letalo, ki jih je pripeljalo v Benetke.

Ana in Bastian sta zase in za svoji družini rezervirala sobe v razkošnem letovišču Aman. Soba 'Alcova Tiepolo Suite', ki je velika več kot 100 kvadratnih metrov, naj bi na noč stala 4950 evrov. Tam naj bi potekalo tudi slavje, na katerem bo prvo pesem, na željo neveste, zapela Nina Badrić.

Civilna poroka je potekala v mestni hiši Ca'Fattirse, med povabljenci pa so Uli Hoeness, Joachim Low,Thomas Muller, Angelique Kerber in Andy Murray. Bastianova poročna priča je Felix Neureuther.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.