Ana je bila Mihovega darila zelo vesela

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Ana Klašnja in Miha Krušič sta bila nekaj časa ločena ...
Oglej si celoten članek

Najbolj znani slovenski koreograf Miha Krušič je vsako leto januarja in februarja vabljen v Južnoafriško republiko kot gostujoči koreograf. Z njegovimi koreografijami so Južnoafričani že večkrat postali svetovni prvaki, je za Story razkrila Ana Klašnja in dodala, da je za valentinovo dobila zares čudovito darilo – v Slovenijo se je namreč ravno za praznik zaljubljencev vrnil njen Miha.

Ana se sicer trenutno posveča sebi, saj je pred kratkim prestala operacijo. "Trenutno sem zaradi operacije po precej zakomplicirani baletni poškodbi osredotočena na rehabilitacijo. Za zdaj si še ne morem predstavljati, da nikoli več ne bi stopila na oder. Vse moje misli in dejanja in želje so tako usmerjeni v to, da čim prej lahko spet začnem uživati v tej čudoviti umetnosti, ki jo imam tako rada,“ je povedala lepotička, ki jo mediji ves čas sprašujejo tudi o materinstvu, o katerem pa še ne razmišlja. "Smejiva se medijem, ki so že tolikokrat napisali, da sem že na pol noseča in na pol poročena,“ pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.