Ana Klašnja se je odzvala na čustven intervju bivšega partnerja

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zavezala zlobne jezike …
Oglej si celoten članek

Ta teden je medije preplavil čustven intervju, ki ga je za oddajo Planet Vau dal svetovno znani plesalec in koreograf Miha Krušič. Na robu solza je pripovedoval o sinu Jaši, ki je star šest let, in občutkih, ki ga preplavljajo, ker ga po ločitvi ne vidi vsak dan. "Je del mene," je povedal Krušič in razložil, da sta najtežja prva dva dneva v tednu. "Vmes sem šel jaz po otroka, ker nisem mogel zdržati. Tudi zdaj ne morem," pravi. Ko Jaše ni, ga vse boli. "Postanem hipohonder. Preveč se osredotočim na sebe, kar ni prijeten občutek in ga ne privoščim nikomur," je dejal in dodal: "Vsem rečem: Če ste se imeli tako radi, da ste naredili otroka, potem to rešite. Jaz sem se zelo trudil, žal mi ni uspelo in sem moral sprejeti to odgovornost, da bom en teden imel otroka, en teden pa ne. In je grozno."

Čeprav je dodal, da sta z bivšo partnerko, vrhunsko baletno plesalko Ano Klašnja, deljeno skrbništvo odlično speljala, pa je zaradi stavka ali dveh, ki jih je izrekel v intervjuju, vrgel "kost za glodanje".

Balerina se je za zurnal24.si že odzvala na Mihove besede. "Miha je čudovit starš in presrečna sem, da ima Jaša tako dobrega očeta. Oba se, kljub razhodu, še naprej trudiva v sinovo najboljše dobro. Tudi živimo zelo blizu, ravno zato, da je vse lažje tudi iz logističnega vidika, sploh, ker bo šel Jaša kmalu v šolo," je povedala in s tem zavezala zlobne jezike, saj tudi po razhodu ostajajo ljubeča in skrbna družina.

Foto: Planet Vau miha krušič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:24 4. Februar 2022.

    Bosta že sama rešila. Razni butasti komentarji so nepotrebni.

  • 11:58 4. Februar 2022.

    "svetovno znani plesalec in koreograf", ahahahahahahahahahahahahahahahha

  • 11:36 4. Februar 2022.

    ah, vcasih smo vse popravljal, tud zakone, dans pa ko se znuca , kupis novo. tak ti to je. postali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.