Ana Mari iz Big Brotherja ni več takšna!

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Seksi! Ana Mari Panker ni več nedolžna temnolaska ...
Oglej si celoten članek

V sobotni oddaji Big Brother Klub je bilo več gostov, ki so ocenjevali plesne in pevske nastope tekmovalcev. Prišli so plesalec in pevec Sebastian, pevec Tim Kores, modni guru Joel in nekdanji tekmovalki Big Brotherja Tina in Ana Mari.

Ana Mari je presenetila z novo barvo las. Sedaj ni več nedolžna temnolaska ... "Odločila sem se za spremembo, ki mi jo je predlagal frizer, ki meni, da se mi svetlejši lasje bolje podajo. Čez rdečo barvo mi je naredil svetlo rjave pramene in z rezultatom sem zelo zadovoljna," je razložila simaptična mladenka. Kaj pravite na spremembo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.