Ana Mari o Tiborjevem otroku: "Jaz imam svoje življenje"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tako Ana Mari Panker, ki si je bila v prejšnji sezoni šova Big Brother zelo blizu s Tiborjem, komentira novičko, da bo ta zibal z drugo sotekmovalko, Ano Hrovat.
Oglej si celoten članek

"Tega ne želim več komentirati, sem že komentirala. Jaz imam svoje življenje in trenutno res  nimam časa," je bila ob našem vprašanju, kako komentira veselo novico, da bosta njena sotekmovalca Tibor in Ana postala starša, malce nepotrpežljiva Ana Mari. Na vprašanje, ali je vesela zanju, pa odgovorila: "Seveda sem vesela zanju, otrok je le otrok."

Naj spomnimo, da je lani v šovu Big Brother Tibor zapeljal Ano Mari in ne Ane, a se je zunaj zgodba malce obrnila. Sedaj Tibor otroka pričakuje s svežo ljubeznijo Ano Hrovat. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:16 18. Marec 2016.

    Dajte še Aninega bivšega vprašat, kaj meni o tem. Pa Iris Mulej je tudi noseča, Pobrskajte po svojih arhivih, pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.