Anđa Marić dobila skrbništvo

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Za Anđo Marić se je končala največja bitka njenega življenja.
Oglej si celoten članek

Sodišče je Anđi Marić dodelilo skrbništvo nad sinom Gašperjem, poroča dnevnik.hr. "Gašper je bil presrečen, ko je izvedel, da sem zmagala. Počutiva se, kot da sva začela živeti, kot da smo odvrgli nahrbtnike, polne kamenja, in da lahko hodimo," je povedala Anđa. Vesela je, da lahko zapre to poglavje svojega življenja in z veseljem pričakuje, kaj bo prinesla prihodnost. 

Pevka se je več let borila za skrbništvo z nekdanjim možem Primožem Dolničarjem. V tem času se je spopadla tudi s hudimi zdravstvenimi težavami. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • OF
    14:15 18. Februar 2016.

    Bravo Anđa, pozabi preteklosti in z Gašperjem veselo v prihodnost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.