Ana Marija Mitić povsem neprepoznavna

Foto: Sašo Radej
Foto: Sašo Radej
Tako nanjo vpliva materinstvo …
Oglej si celoten članek

Lepa igralka in komičarka Ana Marija Mitić, ki je lansko leto postala mamica, naravnost blesti! Materinstvo ji prav paše, saj je Ana videti fantastično. Na račun svojega videza tudi na družabnih omrežjih dobiva številne komplimente. Zelo hitro je izgubila vse nosečniške kilograme, pustila si je rasti lase, z zobnim aparatom pa bo poskrbela za še lepši nasmeh, čeprav je prekrasen že sedaj.

Ana svojega sinka sicer skriva pred javnostjo, a odkrito pove, da v družinskem življenju nadvse uživa. "To ni sponzorska objava, čevlje si kupujem sama. Zdaj so počitnice drugačne. Urnik (in vse ostalo) narekuje zverinica. Ko se potuje z dojenčkom, je kljub minimalistični filozofiji avto kar naenkrat prepoln ene robe. Ki se bohoti celo pred vhodom v mobilno hiško. Ampak tale prizor me je ravnokar opomnil na to, da so majhne stvari hkrati velike in da velike stvari niso tako zelo težke, kot se včasih zdi," je zapisala ob fotografiji družinske zbirke čevljev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.