Ana Marija zaljubljena v pisatelja?

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Ana Marija Mitič pravi, da se trenutno posveča le karieri, zato govorice, da jo je zadela Amorjeva puščica, ne želi komentirati.
Oglej si celoten članek

Po pisanju Lady naj bi bila Ana Marija Mitič že nekaj časa srečna v objemu pisatelja Jake Tomca. Čeprav igralka nikoli ni bila redkobesedna, tudi o ljubezni je rada kaj povedala, pa nas je tokrat presenetila z odgovorom, da te informacije ne komentira. "To so zasebne zadeve. Trenutno sem povsem posvečena karieri, zato se o tem raje ne bi pogovarjala,” je povedala za Žurnal24.

Če informacija drži, pa Ana Marija za svojo novo ljubezen verjetno res nima veliko časa. Skupaj s Katarino Čas namreč do konca februarja skoraj vsak dan stoji na odru Špas teatra, kjer lepotički navdušujeta v komediji Ko Ko Komedija.

"Takšen tempo je kar naporen, čeprav imaš precejšen del dneva čas, da si odpočiješ. Seveda se je treba tudi psihično pripraviti na predstavo, bolj zaskrbljujoče pa je, ker ti pri takem tempu lahko zelo hitro pade imunski sistem, zboleti pa ne smeš. Od igranja živim že več kot deset let, zato sem takšnih nevšečnosti že vajena in se znam z njimi boriti, tako da sem vedno v dobrem stanju za na oder,“ je za naš portal še povedala Ana Marija, ki poudarja, da gre pri omenjeni komediji za predstavo in ne stand-up.

Na vprašanje, ali v občinstvu sedi več žensk ali več moških, pa Ana Marija odgovarja, da se zelo zabavajo "tako eni kot drugi“. "To nam je še v večje veselje in zadovoljstvo. Nismo namreč želeli narediti tipične ženske predstave o torbicah, šminkah in steznikih. S Katarino sva za ta prav način humorja in vesela sem, da je Katarina iz istega testa kot jaz.“

Predstavo sta napisala Jure Karas in Gašper Tič, ki ju je Ana Marija opisala kot briljantna tekstopisca. "Vsi smo prijatelji. S Katarino sva veliki zaveznici, tako da nama niso mogli do živega, ko je bilo treba doreči, katera bo obveljala. Vsekakor imava s Katarino moški tip humorja, tako da v tem pogledu ni prišlo do nobenih konfliktnih situacij,“ nam je še razkrila Ana Marija.

Režiser predstave pa je Lado Bizovičar, partner Katarine Čas. Ana Marija pravi, da se v nobenem trenutku ni čutilo, da sta par, saj sta oba zelo profesionalna. "Vsi smo bili vpeti v ta projekt in vsi smo strmeli k istemu cilju. Od sebe smo dali maksimum in zato ni bilo prostora za neka druga čustva. Takoj ko je Katarina stopila na oder in on v vlogo režiserja, nista bila več par, ampak igralka in režiser.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:31 29. Januar 2015.

    Čedna debeluška,vredna greha.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.