Ana pokazala malega Davida

Foto: Anže Petkovšek Lady piknik pod klobuki Foto: Anže Petkovšek Lady piknik pod klobuki Foto: Anže Petkovšek Ana Bešter Foto: Anže Petkovšek Ana Bešter Foto: Anže Petkovšek Ana Bešter
Voditeljica in novinarka Ana Bešter je na Lady piknik pod klobuki pripeljala tudi svojega sedemmesečnega sinka Davida.
Oglej si celoten članek

Simpatična voditeljica in novinarka Ana Bešter zaradi novega moškega v svojem življenju žari bolj kot kadarkoli prej. Njena najnovejša sreča je seveda sedemmesečni sin David, ki se je včeraj udeležil svoje prve zabave. "To je prva zabava, na katero sem ga pripeljala. Glede na to, da je star šele sedem mesecev, sva bila prej več doma. V materinstvu izredno uživam, popolnoma sem se posvetila Davidu in odkar sem na porodniškem dopustu, je on moj svet, saj tako ali tako še prehitro odrastejo," nam je zaupala Ana, David pa je dokazal, da je pravi žurer.

"Zelo je živahen, vesel in zadovoljen otroček, veliko se smeji," nam je o svojem sinu še povedala voditeljica, ki počasi že razmišlja o naraščaju številka dve: "Saj je res luštno, vendar bomo malo še počakali. Pomagata nam tudi babica in dedek. Super je, da ti lahko nekdo priskoči na pomoč." Mali David pa je prinesel svež veter tudi v zvezo zakoncev Bešter – Bertoncelj: "Zbližal naju je, vendar na drugačen način. Res je, da je zdaj David v prvem planu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    11:25 15. Junij 2012.

    ajej faco ma po mami<br /><br />kok so ti pa dal za slike?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.