Ana Pusovnik: Preiskava je končana, tako se je zadeva zanjo končala

Po pompoznem poročanju o njenem spornem fotografiranju na šoli je sedaj zadeva zaključena.
Oglej si celoten članek

Pred časom je v javnosti odjeknila vest, da se je Ana Pusovnik, nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški, v osnovnošolski učilnici v času šolskih počitnic brez vednosti vodstva šole fotografirala. S tem je dvignila nemalo prahu. Nekateri so dejanje opravičevali, da je tako ali tako bil čas šolskih počitnic, drugi so jo na srednjeveški način želeli skorajda kamenjati. Groza, strah in trepet, ki pa je včeraj dobil svoj epilog.

Ana je bila včeraj na policijski postaji Ravne na Koroškem, kamor so jo predhodno povabili z namenom, da zadevo dokončno dorečejo. Na policijski postaji so ji prijazno pojasnili, kot nam je ekskluzivno za zurnal24.si povedala Ana, sledeče: "Seznanili so me, da med raziskovanjem primera niso ugotovili nikakršne kršitve ali kaznivega dejanja in me opozorili, da moram v prihodnje predhodno zaprositi za dovoljenje uradno osebo, da ne bo prihajalo do nepotrebnih nesoglasij in težav."
Ana Pusovnik je tako tokrat ostala nekaznovana in tudi ne goji zamere do nikogar, saj nam je ob koncu še povedala: "Ravnateljica je morala policijo obvestiti po uradni dolžnosti, policisti pa so tudi korektno opravili svoje delo. Vsem vpletenim se še enkrat opravičujem za vse nevšečnosti."

Prav tako zaradi njenega fotografiranja in objave fotografij ni bil nihče odpuščen, kot so sprva določeni mediji napačno poročali.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:20 20. September 2022.

    Nekomu bo dobra prva žena. Srečna hiša katero zaobide.

  • 15:11 20. September 2022.

    V tej zgodbi je sporno samo to, da je madam nekdo dal ključe, da je lahko vstopila v šolo. To, …

  • 14:54 20. September 2022.

    Kakšno je pa uradno poročilo od policije?To kar ona pove je njena zgodba ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.