Ana Pusovnik razkrila najlepšo možno novico

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Naša resničnostna zvezdnica je v veselem pričakovanju.
Oglej si celoten članek

Ana Pusovnik, ki se je v resničnostnem šovu borila za srce Gregorja Čeglaja, je svojega sanjskega moškega našla v koroškem poslovnežu Sašku Taksu. In čeprav sta se vmes za nekaj časa razšla, ste se ponovno našla, to predpraznično obdobje pa oboževalcem na Instagramu sporočila najlepšo možno novico. Postala bosta starša, za Ano bo to prvič. 

"JINGLE BELLS, JINGEL BELLS JINGLE ALL THE WAY… Oh what fun to say, A BABY IS ON THE WAY! (Z veseljem sporočam, da je dojenček na poti, op. a.) PRESENEČENJE! Najlepše obdobje v mojem življenju in odprto čisto novo poglavje v življenju. My heart is full (moje srce je polno, op. a.). Komaj čakava, da te spoznava," je zapisala Ana in objavila fotografijo ultrazvoka. Čestitke!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:12 22. December 2022.

    Ubogi otrok! Še nerojen pa v naprej ožigosan zaradi svoje mame. Verjetno bo prej ali slej tudi otrok mame samohranilke, …

  • 08:30 22. December 2022.

    On pa trinajstič, najmanj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.