Ana sinu podarila zelo posebno darilo

Foto: Osebni arhiv Ana Bešter Bertoncelj Foto: Osebni arhiv Ana Bešter Bertoncelj Foto: Osebni arhiv Ana Bešter Bertoncelj
Sin priljubljene voditeljice Ane Bešter Bertoncelj je pred kratkim upihnil svojo prvo svečko.
Oglej si celoten članek

"Davidov prvi rojstni dan je bil resnično lep. Praznovali smo v družbi vseh babic in dedkov ter torte velikanke. Najbolj zabavno je bilo, ko je David skušal pihniti svojo prvo svečko, vendar mu ni uspelo, ker je bilo okoli njega toliko ljudi. Naslednji dan nam je ostalo še malo tortice in smo še enkrat prižgali svečko, pa je šlo," nam je o praznovanju sinovega prvega rojstnega dne zaupala simpatična voditeljica Ana Bešter Bertoncelj.

Ana pravi, da ji je prvo leto v družbi sina minilo kot bi mignil: "Toliko lepih trenutkov smo že preživeli skupaj in vsak dan se zgodi kaj novega. Je pravi mali škratek, ki ima ogromno idej, kako doseči tiste stvari, ki niso za v njegova usta. Sicer pa smo čas moje porodniške preživeli zelo aktivno. Z Davidom sva hodila na vadbo Pedokinetike, obiskovala sva plavalne urice, veliko smo hodili v naravo, tako da je doživel že ogromno lepih izkušenj. Veselo tudi že teka naokrog, raziskuje, čeblja in se veliko smeje."

Nepozabno darilo

Voditeljica in njen mož Rok pa sta svojemu Davidu za prvi rojstni dan podarila prav posebno darilo. "Sama rada pišem pravljice, ki so do zdaj astajale bolj zame in za Roka, posebno pravljico pa sem želela nameniti Davidu. Nastala je luštna zgodbica o torti velikanki, ki pripoveduje o tem, kako so gozdne živali malemu fantku Davidu naredile čisto pravo torto velikanko za 1. rojstni dan. V njej nastopajo prisrčni živalski liki, ki sodelujejo pri pripravi torte. Miška Nina Nana, ki naredi smetano, ježek Miha, ki nabere gozdne sadeže, veverica Lučka, ki prinese lešnike in orehe, medo Marko, ki odhlača po med za okrasitev torte, pa zabavna sovica Jerica in zajček Peter. Prijatelji me že sprašujejo, če bo sledilo nadaljevanje. Morda pa res. V mojem domišljijskem svetu se namreč vedno kaj dogaja," pravi Ana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:53 23. November 2012.

    O, joooj ...

  • 22:20 22. November 2012.

    Oprostite, ampak tale knjiga je navadno SKRAPUCALO. To je onesnaževanje okolice. Škoda vsake veje (ne le drevesa) za izdelavo papirja. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.