Ana Tavčar: Kakšne poletne oprave, le kdo ji daje modne nasvete?!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ste že videli Anine fotografije?
Oglej si celoten članek

O tem, da imajo na RTVS res dobro stilistko ali stilista, smo že pisali, saj smo vsakič, ko na malih zaslonih gledamo voditeljico Ano Tavčar, navdušeni nad njenimi opravami. 

A Ana, ki že nekaj časa ne vodi več oddaje Dobro jutro, ampak je skupaj s prijateljico Lorello Flego obraz Sobotnega popoldneva, je tudi sama velika poznavalka modnih trendov in ima izvrsten okus za modo, kar dokazujejo njene fotografije na družbenih omrežjih, kjer objavlja tudi utrinke iz svoje zasebnosti. 

Lepotica je vedno urejena od glave do pet. Nedolžna belina, temperamentna rdeča ali divji živalski vzorci. Ani pristaja vse! Se strinjate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:43 25. Avgust 2022.

    A.T bi morala paziti, ko se pojavlja v rumenem tisku..Če je to edino kar, zmore potem ni vredna besed ...

  • 11:25 25. Avgust 2022.

    Po moje ji nasvete daje prijatelj Srečko.

  • 09:42 25. Avgust 2022.

    Kaj ji to pomaga, če pa nosi priimek Pirković ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.