Ana zakuhala naraščaj

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Priljubljena televizijska kuharica Ana Žontar Kristanc bo maja postala mamica.
Oglej si celoten članek

Ana Žontar Kristanc je v veselem pričakovanju; naraščaj z možem Kristjanom pričakujeta maja. "Imela sem slabosti, vendar bom kmalu v petem mesecu nosečnosti, tako da je že veliko bolje," nam je o prvih nosečniških težavah zaupala Ana.

Mlada kuharska zvezda pa ne more mimo sebe in že išče recepte za otroške kašice. "Vem, da sem grozna, saj je še tako zgodaj, a si ne morem pomagati. Mislila sem, da večinoma prideta v poštev le sadje in zelenjava, a priporočajo tudi žitarice. Imam že lep skupek luštnih idej za razne kašice, na to temo pa bom posnela tudi kakšno oddajo. Nove oddaje bomo sicer posneli že v kratkem, saj zadnja dva meseca verjetno ne bom mogla skakati pred kamerami," pravi Ana, ki še ne ve, kako hitro po porodu se bo vrnila na televizijske zaslone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.