Anamarija: Bodimo realni

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Novopečena miss universe Anamarija Avbelj se zdaj že vozi z novim avtomobilom. Ob tej priložnosti smo jo vprašali, kaj pričakuje na finalnem izboru za miss Universe.
Oglej si celoten članek

Anamariji Avbelj
so se v soboto, 17. maja, izpolnile sanje. Dvajsetletnica, ki se rada ukvarja z glasbo in športom, se že pripravlja na odhod v Vietnam, kjer bo letošnji svetovni izbor Miss Universe. Do odhoda jo ločijo trije tedni, v katerih se mora čim bolj pripraviti na nalogo, ki je pred njo.

Danes je postala ponosna lastnica novega avtomobila, ki ga je dobila v trajno last. Ključe ji je predal izvršni direktor Summit centra gospod Masahiro Tajima, ki je velik ljubitelj tekmovanja Miss Universe. Z zelenim lepotcem se bo Anamarija lahko vozila na vse obveznosti, ki jo čakajo v naslednjih dneh, na izlet pa bo odpeljala tudi svojo družino in fanta.

Finale v Vietnamu
Petnajsti julij, ko bo finale, se morda zdi še daleč, vendar ob vseh dejavnostih Anamariji čas hitro beži. V Vietnamu se bo udeležila dobrodelne dražbe, na kateri bo sodelovala z nacionalnim darilom. Letos so v znani slovenski zlatarni pripravili dva seta štirih srebrnikov, na katerih so upodobljeni štirje znani Slovenci: Jože Plečnik, Primož Trubar, France Prešeren in Ivan Cankar. Piko na i pa bo dodala zlata penina, polnjena z delci 24-karatnega zlata.

Lanskoletni uspeh Tjaše Kokalj , ki je v Mehiki postala najlepša Evropejka, za Anamarijo predstavlja velik izziv. Kaj je o svojih pričakovanjih in o možni glasbeni karieri povedala aktualna miss universe, pa si poglejte v videu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.