Anamarija ima novega fanta

Foto: Mediaspeed/Katja Kodba
Foto: Mediaspeed/Katja Kodba
Lepotico Anamarijo Avbelj smo na izboru femme fatale ujeli v objemu novega fanta, radijskega voditelja Miha Orešnika.
Oglej si celoten članek

Lepotico Anamarijo Avbelj smo ujeli v družbi novega fanta, radijskega voditelja Miha Orešnika. Ana nam je zaupala, da sta se z Miho spoznala v začetku septembra na Ritmu mladosti: "Z Miho sva se zelo hitro povezala, začutila enako energijo, si izmenjala telefonski številki in se tako začela videvati, si pošiljati sporočilca in počasi je prišlo do prvih poljubov," nam je povedala Anamarija in dodala: "Spoznala sem že njegove prijatelje, odlično se razumem z njihovimi puncami, tako da se skupaj smejimo in zabavamo. Z Miho naju združuje veliko stvari, se pa tudi odlično dopolnjujeva."

Nora na njegove modre oči

Simpatična lepotica pravi, da jo je radijski moderator osvojil s svojimi preprostostjo, srčnostjo, iskrenostjo in živahnostjo. "Ne morem pa mimo njegovih prelepih modrih oči, od katerih ne znam odvrniti pogleda. Zna mi pokazati, da me ima rad in da je ponosen name. Zelo uživava. Prejšnji teden je bil v Egiptu in pogrešala sem ga kot majhen otrok (smeh)," je še dodala do ušes zaljubljena Anamarija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.