Anamarija iz Ljubezni po domače v šoku: "Dotolkel me je, če ne bi bilo kamer ..."

Foto: POP TV franc jarc, anamarija gorjup Foto: POP TV franc jarc, anamarija gorjup Foto: POP TV franc jarc, anamarija gorjup Foto: POP TV franc jarc, anamarija gorjup
Vzelo ji je sapo.
Oglej si celoten članek

Šov Ljubezen po domače se končuje, za Franca Jarca – Johna očitno srečno. Kot kaže, je v rdečelasi Anamariji našel svojo sorodno dušo, za katero se bo zelo potrudil.

Upokojenko je tako odpeljal na morje in jo počastil z romantično večerjo. Anamarija je bila očarana, kljub temu pa je za mizo načela resen pogovor o njuni prihodnosti in Johnovih pričakovanjih. Jarc je bil v zadregi, iz katere pa se je rešil z romantičnimi besedami. "Anamarija, ti lahko nekaj povem? Ti si prišla v moje srce in jaz te imam neizmerno rad. Nobene druge, le tebe. A ti lahko eno malenkost podarim?“ je rekel in segel v žep ter iz njega potegnil prstan.

Anamariji je vzelo sapo … Darilo je sprejela in pozneje povedala, da to Johnovo gesto razume kot snubitev.

"Vse se trese v meni, jetra se mi tresejo. Kaj mi je bog, prinesel na pot? Pa naj bo! Borila se bom. Kolikor ima težke, ima tudi lepe (lastnosti, op. avt.) On gori zame. Jaz pa čutim en strah, bojim se, koliko moči mi bo to pobralo. Včasih me zmanjka,“ je povedala v kamero in dodala: "Toliko sem stara, a me je obrnilo. Dotolkel me je, če se ne bi zavedala, da so kamere naokoli, ne vem, kaj bi naredila. Bi samo pod mizo padla.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:31 22. December 2020.

    www︎.︎mayito︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • 17:44 21. December 2020.

    Tip je brez jac in kolesc. Kati, čene bi jo nagnal v Vrhniko vele mesto naj tam serje govna.

  • 13:08 21. December 2020.

    Idiotizem iz POptv se širi tudi na druge medije. Adijo pamet !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.