Anamarija s penino v Vietnam

Foto: Žurnal24 Anamarija Avbelj
Misica Anamarija Avbelj je že odpotovala v Vietnam, kjer bodo izbirali miss Universe 2008.
Oglej si celoten članek

Trinajstega julija bo v eksotičnem Vietnamu potekal svetovni izbor za miss Universe sveta. Naša predstavnica Anamarija je že odpotovala na Vzhod, kjer bo preživela dober mesec. "Sem zelo vznemirjena in upam, da se bom uvrstila vsaj tako visoko kot lani Tjaša Kokalj," je povedala optimistična Avbljeva.

Mnogi sicer menijo, da bo Tjašin uspeh težko doseči, kaj šele preseči. Kljub temu se Anamarija ne da. S seboj je vzela veliko prtljage, in sicer kar tri velike kovčke, polne oblačil, nakita in ličil, seveda pa ni pozabila niti na tradicionalno darilo, to je penina z zlatim prahom in kovanci, ki poosebljajo naše zgodovinsko pomembne osebnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.