Anastazija ima slavnega očeta in mačeho

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Anastazija Lavtar, ki jo lahko občudujete v šovu Paradise Hotel, je hčerka šamana Roberta Lavtarja, ki je poročen s pevko Petro Slapar.
Oglej si celoten članek

Lepotica Anastazija Lavtar fantom v šovu Paradise Hotel meša glave. Temnolaska bo čez nekaj dni stara 20 let, in kot nam je povedal njen oče, je manekenka prvič sama tako daleč od doma. "Zelo dobro se drži. Je sicer še malo zadržana. Sicer je bolj vedra, a to se bo do konca še pokazalo," je za Žurnal24 povedal ponosni očka, ki svojo hčerko pri vseh njenih odločitvah  popolnoma podpira.

"Sem proti temu, da starši odločajo o usodi svojih otrok. Edina stvar, ki jo lahko kot starš narediš, je, da omogočiš otroku, da izkusi čim več stvari. In če potem najde tisto pravo stvar, je zmagal," pravi Lavtar in dodaja, da ga napoved voditeljice šova, da je v hotelu dovoljeno vse, ni zaskrbela. "Popolnoma ji zaupam. Jaz imam s svojimi otroki zelo naraven odnos. Vem, kaj se z njimi dogaja, in ne govorim jim, kaj morajo delati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:25 16. November 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v …

  • zic
    17:15 14. November 2012.

    Ooo, kako je očitu podobna :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.