Ančke za nacistične vojake

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hitler je leta 1940 svoje vojake pred spolno nalezljivimi boleznimi zaščitil tako, da je zanje naročil posebne napihljive seks lutke, poročajo zapisi.
Oglej si celoten članek

Nacistični znanstveniki naj bi za nemške vojake, ki so se preveč predajali mesenim užitkom, izumili sintetično ugodje. Največja težava naj bi bile pariške prostitutke, ki so vojake tako očarale, da niso mogli opravljati svojih dolžnosti na bojni črti. Hitler ni želel, da njegovi vojaki zavoljo eno nočne avanture tvegajo svoje zdravje, zato je osebno podprl načrt za plavolase in modrooke lutke, ki bi bile dovolj majhne, da bi se jih lahko pospravilo v nahrbtnike.

Lutke so testirali okupirani vojaki Jerseyja, Hitler pa je bil tako navdušen, da jih je naročil kar petdeset. Vendar so leta 1942 nemški vojaki projekt zavrnili, saj si niso želeli narediti sramote, če bi jih ujeli Britanci. Skrivni Hitlerjev projekt je odkril Graeme Donald, ko je raziskoval zgodovino Barbie, ki naj bi temeljila na nemški povojni seks lutki. Vse omenjene lutke naj bi bile uničene v bombardiranju Dresdna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.