And by Andraž ima nova obraza

Foto: Žurnal24 rok, ula Foto: Žurnal24 rok, ula Foto: Žurnal24 rok, ula Foto: Žurnal24 rok, ula
Plesalka Ula Šemole in gimnastičar Rok Klavora obraza kampanje.
Oglej si celoten članek

Pri podjetju And by Andraž so se odločili, da so pravi obrazi njihovih športnih oblačil prav športniki, zato so k sodelovanju povabili plesalko Ulo Šemole in gimnastičarja Roka Klavoro.

Ula je stara znanka modnega sveta, tako da je bilo poziranje zanjo mala malica, se je pa v vlogi manekena prvič znašel Rok, ki se je ob Uli prav zabaval: "Na začetku sem imel tremo, a ko sem videl, da delam s pravo profesionalko, potem je delo kar steklo in sva se prav zabavala," je strnil občutke s fotografiranja.

Ula in Rok sta se fotografirala v kolekciji za poletje, ki je tudi tokrat v živih barvah. Prevladujejo jabolčno zelena in modra v različnih odtenkih. Med najbolj priljubljenimi linijami poletne kolekcije pa je mornarsko modra kombinacija, ki se odlično poda k belim jaknam in poživi z rdečimi kosi.
Letošnja novost so tudi golf oblačila, pri katerih ne manjka niti pokrivalo. Med novejšimi kosi so tudi kolesarski kompleti, ki so poslikani s pomočjo posebne tehnologije. Seveda v kolesarki liniji ne manjkajo niti tanke, a zelo tople, jakne, ki ščitijo pred vetrom in se zložijo v majhno nemotečo torbico, ki je primerna za na kolo.

Letošnja poletna kolekcija je postregla tudi s torbicami, ki dopolnjujejo stajling. Kos letošnjega poletja pa je "oversized" jakna, ki vam ga bo zavidala vsaka modno osveščena športnica. Na fotografiji je Ula v rumeni različici, a obstaja še v dveh kovinskih odtenkih in črni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.