André 3000 bo postal Jimi Hendrix

Foto: Flynet
Foto: Flynet
André Benjamin, bolje poznan kot André 3000 iz skupine Outkast, bo najverjetneje upodobil legendarnega kitarista Jimija Hendrixa v njegovem biografskem filmu.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta se že pevec Lenny Kravitz in igralec Laurence Fishburne zavzemala za to, da bi se lahko vživela v legendarnega Jimija Hendrixa, naj bi vlogo zdaj dokončno dobil glasbenik André 3000, polovica dueta Outkast.

Govorice o Andréjevi upodobitvi Jimija je sprožila britanska igralka Hayley Atwell, ki naj bi prav tako zaigrala v biografiji. "Sama bom skoraj verjetno igrala v filmu, André pa bo igral Jimija," je povedala v nedavnem intervjuju za revijo Esquire in dodala, da bomo morali počakati še na uradno potrditev ustvarjalcev filma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.