Andrea Bocelli se je poročil!

Foto: Profimedia Andrea Bocelli Veronica Berti poroka Foto: Profimedia Andrea Bocelli Veronica Berti poroka Foto: Profimedia Andrea Bocelli Veronica Berti poroka Foto: Profimedia Andrea Bocelli Veronica Berti poroka
Italijanski operni pevec se je s svojo dolgoletno izbranko poročil na rojstni dan njune hčerke.
Oglej si celoten članek

Tenorist Andrea Bocelli in njegova nekdanja menedžerka Veronica Berti sta se v petek poročila v Toskani. Izbrala sta prav poseben dan, in sicer rojstni dan njune hčerke Virginie, ki se jima je rodila pred dvema letoma.

Mladoporočenca med poročnim obredom nista skrivala sreče in veselja, po uradnem delu pa so se svatje zabavali v njegovi vili.

"Ko se imata dva tako rada kot midva, je povsem normalno, da se odločita, da se za celo življenje obvežeta drug drugemu," je povedal Bocelli.

Tenorist se je od svoje prve soproge Enrice Cenzatti ločil leta 2002, z njo pa ima dva sinova, Amosa (19) in Mattea (17).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.