Andrea Bocelli v bolnišnici

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zdravniki sporočajo, da je njegovo stanje resno.
Oglej si celoten članek

Italijanski tenorist Andrea Bocelli, ki je navdušil tudi slovenske ljubitelje glasbe, je v bolnišnici, potem ko je med jezdenjem konja doživel nesrečo. "Padel sem s konja. V kolikor ne bo prišlo do komplikacij, me bodo morda še danes pustili domov," je objavil na svojem Facebook profilu.

Slepi operni pevec je padel s konja, potem ko je jezdil na svojem posestvu blizu Pise. Njegov konj se je nenadoma vznemiril in pri tem odvrgel Bocellija, je po poročanju tiskovne agencije Ansa povedal zdravstveni delavec. S helikoptrjem so 58-letnika prepeljali v bolnišnico.

Magazin Andrea Bocelli se je poročil!

Zdravniki so za omenjeno agencijo povedali, da so njegove poškodbe resne, a da ni v življenjski nevarnosti.

Magazin Slavni pevec postal očka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.