Andrea Casiraghi bo prvič očka

Foto: EPA
Foto: EPA
Na monaškem dvoru imajo velik razlog za veselje.
Oglej si celoten članek

Tatiana Santo Domingo, zaročenka Andrea Casiraghija, je po mesecih ugibanj končno priznala, da je v veselem pričakovanju. "Res je, noseča sem," je povedala za špansko revijo La Voz Libre. Tatiana in Andrea sta se zaročila julija, lepotica pa je že v šestem mesecu nosečnosti. Neizmerno vesela je seveda tudi monaška princesa Carolina, ki bo tako prvič postala babica.

Andrea in Tatiana sta par že sedem let, njuna zaroka in naraščaj, pa naj bi bila, sodeč po govoricah, povsem politična odločitev, ki naj bi prestrašila predvsem princa Alberta. Albert namreč še nima zakonitega naslednika, zato je Andrea s potomcem na poti, ki se mu bo, če bo pohitel, rodil v zakonu, še toliko večja grožnja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.