Andrej Novak: Lepe novice o prvem zmagovalcu Big Brotherja

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Njegov Facebook profil marsikaj razkriva …
Oglej si celoten članek

Avstralski Slovenec Andrej Novak je bil prvi zmagovalec resničnostnega šova Big Brother. Po šovu je užival v Sloveniji, vendar je imel malce smole s poslom in zdravjem. Želel je lansirati linijo moškega spodnjega perila, a je na žalost zbolel in se moral vrniti v Avstralijo. “Tam sem se vrnil v zabaviščni park Movie World, kjer sem se prelevil v Batmana. Zdaj imam svoj posel in stvari dobro stojijo,“ je postavni Andrej pred leti zaupal medijem.

Kaj se z njim dogaja sedaj? Andrej je sedaj poročen moški. Večno zvestobo je obljubil lepotici z Balija, Kartyi, s katero ima otroka, deklico, na katero je zelo ponosen. Od Andreja smo želeli izvedeti še več o njegovem življenju, a nam na naša vprašanja kljub dogovoru ni odgovoril.

Družinici želimo veliko sreče in lepih trenutkov.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.