Andrej odstopa, gostilna zapira vrata

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Kot smo poročali v petek, Gostilna pri šefu zapira svoja vrata.
Oglej si celoten članek

Razlog, da bo gostilna junija zaprla svoja vrata, je ta, da se je njen šef Andrej Murko odločil, da bo odstopil z mesta šefa. Kot je pojasnil, ima trenutno v življenju nekoliko drugačne osebne prioritete, ki pa jih kot šef gostilne ne zmore izpolniti.
"Moram reči, da sem se v vsem tem času resnično ogromno naučil, hkrati pa danes tudi dobro vem, kaj dejansko pomeni voditi posel v gostinstvu. Ta zahteva celega človeka, polno predanost in nenehen boj. Sam imam v življenju trenutno nekoliko drugačne osebne prioritete, ki jih kot šef gostilne ne zmorem uresničiti. Čeprav je gostilna tudi pod mojim vodstvom ostala dobičkonosna, sem se odločil, da ostanem zvest svojim željam in to poglavje pustim za sabo. Vseeno bi se rad zahvalil vsem – ekipi Pop TV in gledalcem – za priložnost. Verjamem, da se z mojim odhodom le obrača list v zgodbi Gostilne pri šefu," so njegovo odločitev sporočili iz Pop TV.


Takšna odločitev pa je presenetila številne, saj je še v petek za Žurnal24 Andrej zatrdil, da upa, da bo gostilno lahko obdžal. "Na to vprašanje sem tako odgovoril, ker nisem še točno vedel, kako se bo POP TV odzval na moj predlog," nam je zaupal. Več o tem si preberite v intervjuju.

Na Pro Plusu nam na vprašanja, ali bo Andrej dobil drugo nagrado, če bodo vodenje prepustili Julijani, in ali naj bi gostilna poslovala slabše, kot so pričakovali, niso odgovorili, so pa sporočili, da spoštujejo Andrejevo odločitev in Gostilno pri šefu ohranjajo v najemu. Z Andrejevim odhodom bo gostilna tako junija začasno zaprla svoja vrata, ideje o nadaljevanju zgodbe pa že pripravljajo, so še sporočili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:34 3. Junij 2013.

    Pri teh šovih, od raznih kmetij, pa do talentov, gostiln, žensk in moških sanj, od vsega tega so pogodbe tiste, …

  • 12:13 3. Junij 2013.

    kaj so to za ene buče... ta stvar je znana že več kot 14 dni in to ni od včeraj... …

  • 11:20 3. Junij 2013.

    Dobro so ga na POP TV nategnili.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.