Andrej, pripravi 20 tisoč evrov!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mirela naj bi kmalu zapustila srbski šov.
Oglej si celoten članek

Andrej Laharnar, partner Mirele Lapanović, naj bi se v Srbijo odpravljal z odvetnikom. Kot nam je zaupal administrator Mireline uradne Facebook strani za oboževalce, sta se Andrej in Mirela pogovarjala po telefonu, saj jima je produkcija zagotovila zasebni pogovor. Mirela je zaročencu zagotovila, da bo v naslednjih nekaj dneh zapustila šov in plačala kazen, ki jo čaka zaradi predčasnega odhoda iz beograjske vile.

Kazen predčasnega odhoda iz šova znaša kar 20 tisoč evrov. Še preden je vstopila v šov, je za naš medij zagotovila, da je kazen pripravljena plačati, če se v vili ne bo počutila dobro. Kaj se bo zgodilo in ali bo Mirela resnično zapustila vilo, pa bomo verjetno videli v naslednjih nekaj dneh.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:45 15. Maj 2017.

    a to misliš, da ji milutin nočas opet uturi pras.......eeeeeeee

  • 19:45 15. Maj 2017.

    Ah, on je tam zadnja rupa na sviralu. Itak nima nobene vloge. Neviden je. Firmo vodijo starši in zelo sposobna …

  • 19:45 15. Maj 2017.

    Ah, on je tam zadnja rupa na sviralu. Itak nima nobene vloge. Neviden je. Firmo vodijo starši in zelo sposobna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.