Andrej se je vrgel v modo

Foto: Žurnal24 Andrej v družbi Staneta in Tine iz Big Brotherja
Zmagovalec resničnostnega šova Big Brother Andrej Novak se trenutno ukvarja z oblikovanjem svoje kolekcije oblačil.
Oglej si celoten članek

Denar, ki ga je prejel kot zmagovalec omenjenega šova, je vložil v svojo kolekcijo, ki jo je poimenoval kar Andrej. Fant je za začetek oblikoval spodnje perilo, majice in kape. Vsi tisti, ki bodo oblačila želeli kupiti, bodo to lahko storili v času božiča in to kar prek Andrejeve spletne strani. Slednja je trenutno še v pripravi, kdaj bo končana, pa Andrej še ne ve.

Za svojo kolekcijo ne bo pripravil modne revije, saj pravi, da ima premalo stvari. Javnosti pa jo bo zagotovo predstavil, vendar še ne ve, kako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.