Andrej ujet v strastnem objemu

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Je Andrej že našel svojo sanjsko temnolasko?
Oglej si celoten članek

Andreja Murka naj bi na Šuštarskem mostu v Ljubljani ujeli v objemu skrivnostne temnolaske, a zmagovalec šova Gostilna išče Šefa vse zanika: "Nič ne vem o tem, z nikomer se nisem poljubljal na ulici. Imam pa veliko temnolasih prijateljic, s katerimi hodim na koncerte, mogoče so me videli s katero izmed njih. Zaenkrat sem samski, trenutno še nimam časa za karkoli."

Andrej pa nam je o priljubljenosti med dekleti zaupal: "Pravijo, da sem med dekleti zelo zaželen, vendar jaz tega ne opazim, do mene ni pristopila še nobena. Morda se me celo malo bojijo, lahko pa napišete, da nič ne grizem in da jih vabim, da pristopijo (smeh)."

In česa si Andrej želi na božični dan? "Mir na svetu in zdravilo za AIDS … šalim se. Nič kaj takega si ne želim, vse sem dobil in trenutno nimam nobenih želja. Zelo zadovoljen sem s tem, kar imam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.