Andrej vplival na načrte Pop TV

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Andrejeva odločitev, da se do nadaljnjega odpove svoji gostilni, je vplivala tudi na načrte komercialne televizije.
Oglej si celoten članek

Kot smo prvi poročali, sta Andrej Murko, zmagovalec šova Gostilna išče šefa, in Pro Plus sporazumno prekinila pogodbo. S tem se gostilna, vodenje katere je Andrej z zmago prevzel, začasno zapira. Kot razlog za ta korak je Murko navedel osebne prioritete, ki jih kot šef gostilne ne more izpolniti.

Na komercialno televizijo smo naslovili vprašanji, ali bo Andrej morda dobil drugo nagrado in ali res razmišljajo o novi sezoni istega šova oziroma o podobnem šovu. Na prvo vprašanje nismo dobili odgovora, saj "so pogodbene in finančne podrobnosti poslovna skrivnost". So pa dodali, da je situacija spremenila njihove načrte, povezane s projektom Gostilna išče šefa, in da nas bodo o podrobnostih obvestili v kratkem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.