Anej Piletič nad raperje: ‘’Tudi, če ne znaš peti, lahko nek rap skupaj spacaš’’

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
V 4. epizodi šova Joonglaa star so imeli kandidati nalogo posneti diss track (pesem, v kateri blatijo drug druge) in videospot. Ocenjevala sta jih uspešna brata glasbenika BQL. Preberite, kako sta jih okrcala…
Oglej si celoten članek

O tem, da so šli kandidati na nož, ni dvoma. ‘’Presenetilo me je, da so šli na nož. Kot da se niso 14 dni nazaj spoznali… Totalno na nož,’’ sta presenečena pri BQL. Padali so namreč zelo nizki udarci, od zmrdovanja nad spolno usmerjenostjo ene od tekmovalk, pa do primerjave sotekmovalcev z najrazličnejšimi živalmi...

Magazin Ostro čez usmerjenost znane Slovenke: "Vsake pol sekunde slišiš biseksualna"

Če se navadnim smrtnikom pesmi in videospoti zdijo vrhunski, pa to ne velja za izkušena glasbenika Aneja in Roka Piletiča iz BQL, ki jima nič ne uide. Predvsem ju je navdušila Coolfotova bela ekipa, ki jo sestavljajo Bor Zagoričnik, Nuša Caf in Etian Dane Pavlica - Mravla, ki sta jo ocenila s čisto desetko.

”Kar se tiče flow-a, dosti boljše (od Bundy’s Finest ekipe),” je dejal Rok. Predvsem sta pohvalila Bora, ki jima je bil res všeč, sta pa komentirala, da je bil začetek zelo dober, ampak nadaljevanje pesmi ni izpolnilo njunih pričakovanj. Vseeno sta jim podarila vsak po 10 točk.

Foto: joonglaa

Pri ekipi Klemna Bunderle, katero sestavljajo Eric Pibernik, Kaya Solo in Luka Mišurić, pa sta komentirala, da jim šepa vokal: ‘’Kar se tiče spota, super. Vokalno (pa se vidi), da niso neki pevci,’’ je komentiral Anej, Rok pa je dodal: ‘’Ker je rap... tudi, če ne znaš peti, lahko en rap skupaj spacaš.’’ Ta komentar najbrž ne bo požel veliko odobravanja v svetu rapa in hip-hopa, na kar ga je opozoril tudi brat: ‘’Uuuu, to te bodo dissali (blatili) raperji zdaj.’’ A Rok vseeno stoji za svojimi besedami: ‘’Saj ne rabiš znati peti, moraš imeti flow,’’ pojasni, doda pa še, da bela ekipa ni imela rim, ki se bi mu vtisnile v spomin. Vseeno pa brata pohvalita njihovo energijo in trud, ki so ga vložili v videospot, zato sta jih ocenila s skupno 9 točkami. Rok jima je podelil 4, Anej pa 5.

Foto: joonglaa

Veliko prostora za izboljšavo pa sta znana brata našla pri ekipi Alye. Izvedba rdeče ekipe, ki jo sestavljata dvojčka Kanai Boy in DevaNitai ter prijatelja Jaka Komel in Martin Čadež, ju ni prepričala: ‘’Ko je prišlo do dela ‘’Heeej’’, mi je še bolj dol padlo, ne vem zakaj,’’ komentira starejši Anej, saj po njegovem mnenju ni bilo dovolj energično. ‘’Morda bi bilo bolje, če bi (ta del) pelo več ljudi,’’ pa iz aranžmajskega vidika komentira Rok. Ker pa so ju prepričali njihovi plesni gibi in izbira garderobe, sta jim skupno podelila 8 točk - Rok 5, Anej pa 3 točke.

Foto: joonglaa A brata poudarita, da je to zgolj njuno stališče, obenem pa se zavedata, koliko truda je potrebno vložiti za takšne rezultate. Katera ekipa pa je po vašem mnenju imela najboljšo pesem? Komu bi vi podelili največ točk? Vse si lahko ogledate v 4. epizodi šova Joonglaa star!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:29 12. September 2020.

    Da pa celo pesem poješ en stavek in si uspešen zato ker te porivata naprej Maraaya, katera imata veze po …

  • 00:48 12. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.