Anela Šabanagić delala s Kate Moss

Foto: Žurnal24 Anela Šabanagić (Foto: Pro plus)
Zmagovalka resničnostnega šova Supermodel Slovenije Anela Šabanagić je na snemanju za kozmetično hišo Rimmel delala s slavno britansko manekenko Kate Moss.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka resničnostnega šova Supermodel Slovenije, Anela Šabanagić, je že dodobra zakorakala v svet mode in dokazala, da namerava v polni meri izkoristiti 250 tisoč dolarjev vredno pogodbo z agencijo Next Models, ki ji jo je dobila za nagrado.

Na nedavnem snemanju za kozmetično hišo Rimmel je delala tudi s slavno britansko manekenko Kate Moss. Seveda smo od nje želeli izvedeti več informacij, a nam je odgovorila, da nam jih zaradi zavezi k molčečnosti ne more dati.

Vsekakor Aneli želimo veliko uspeha na njeni manekenski poti!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.