Aneta Andollini: Njenega namakanja v Egiptu moški ne bodo zlahka pozabili!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Resničnostna zvezdnica že uživa poletje.
Oglej si celoten članek

Aneta Andollini, ki smo na zadnje lahko spremljali v resničnostnem šovu Kmetija, se je te dni z družbo in sinom mudila v Egiptu. "Z dvema prijateljicama, enim prijateljem in njegovo hčerko ter mojim sinom smo šli v Sharm El-Sheikh. Tri dni smo preživeli kar aktivno, jahali smo kamele, se vozili s štirikolesniki, obiskali bazar in se potapljali, tri dni pa smo le počivali. Pogrešala sem sicer hči, ki je bila ta čas na šolskem taboru, a sem ji obljubila, do bomo v Egipt zagotovo še šli. Tokrat smo se za dopust odločili povsem spontano, ker je bila ponudba res ugodna," je razkrila Aneta, ki je na Instagramu objavila resnično vročo počitniško fotografijo.  

Kako pa bo preživela poletje? "Čez poletje nimam še nič v načrtu, želim si, da bi šli z otroci v Grčijo ali Turčijo, čeprav se bomo tja verjetno odpravili šele septembra ali oktobra, ko so cene bolj ugodne, vreme pa še vedno lepo. Poleti bomo šli v Gardaland, Čateške toplice, v Istralandijo ... take stvari, ki jih imajo otroci radi. Poleg tega pa bosta poleti na morju tudi pri očetu v Italiji," je povedala Aneta, ki ima trenutno polne roke dela z notranjo obnovo hiše, katere se je lotila kar sama: "Pripravljamo se na konec šole, jaz pa tudi delam čistko v hiši in sama lepo počasi belim vse prostore. Službe čez poletje ne bom iskala, tudi za to, da bom lahko z otrokoma. Kljub temu pa občasno vseeno pomagam kolegici, ki dela v gostinstvu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:54 15. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 17:59 14. Junij 2019.

    Dokler bo imela norca, ki ji plačuje si seveda lahko privošči egipte in podobno...

  • 15:55 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.