Aneta Andollini v bolečinah, bruhala kri, "v temi tavajo" tudi zdravniki

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Prejšnji teden je naša resničnostna zvezdnica hudo prestrašila svoje bližnje.
Oglej si celoten članek

Kljub številnim pozornostim njenih bližnjih in tudi srčnega izbranca, ki ga pred javnostjo še vedno skriva, se valentinovo za našo resničnostno zvezdnico Aneto Andollini ni končalo najboljše. Celo noč se je zvijala od bolečin, bruhala kri, kaj točno se dogaja, pa niso ugotovili niti zdravniki, kot je razkrila za zurnal24.si. 

"Ne vedo, kaj mi je. Mislili so, da je slepič, a naj bi šlo za vnetje črevesja, ni pa 100 odstotno. Zelo me je bolelo, bruhala sem kri, izgubila nekaj kilogramov, tri dni sem hodila po bolnišnicah, urgenca, poliklinika ... Sedaj sem dobila dve vrsti antibiotikov, 10 škatel zdravil, in počasi okrevam," je za zurnal24.si povedala Aneta. 

Foto: Instagram Aneta Andollini

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 06:47 22. Februar 2023.

    Mogoče je pa bruhala vino in je mislila, da je kri? 12 škatel tablet je dobila? A vseh 12 pri …

  • 06:44 22. Februar 2023.

    Koliko pridnih delavcev zboli pa ne poročale za nekakšne frače je opa takoj ogenj

  • 06:39 22. Februar 2023.

    Temo ima ona že zdavnaj v glavi!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.