Aneta Andollini pred dopustom spet draži oboževalce

Takšen razkošen oddih si bo privoščila seksi Aneta Andollini …
Oglej si celoten članek

Resničnostna zvezda Aneta Andollini si bo konec avgusta privoščila oddih brez otrok. S štirimi prijateljicami se namreč odpravlja na jadranje po Dalmaciji, edini moški na njihovem krovu pa bo skiper, obljublja Aneta. 

"Tokrat grem le s prijateljicami, saj gresta otroka na morje z očetom, drugače bi se mi pridružila tudi onadva. Poti še nimamo začrtane, štiri punce bomo plule po Dalmaciji, na krovu bo moški le skiper. Fantov ne rabimo, saj se imamo same odlično, tako ali tako pa bodo povsod okoli nas, a imamo pravilo, da na krov ne vzamemo nobenega," je zaupala Aneta, ki poletne mesece na Instagramu draži s hudo zapeljivimi fotografijami, zato ne dvomimo, da bo na krovu deležna veliko radovednih pogledov z mimoidočih bark. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:11 22. Avgust 2019.

    Fajn,moji ljubljeni otroci gredo na morje z očet-i,jaz pa kot skrbna mama s prijateljicami,ker trenutno ni nobenega cirkus-šova v katerega …

  • 02:23 20. Avgust 2019.

    Heh, Ano pa vsaka lulat pelje. Ana Aneta gre delat, ne pa na dopust.

  • 10:41 19. Avgust 2019.

    Jadranje je drugače eden bolj poceni dopustov - najem 10 m jadrnice (tri dvoposteljne kabine) je cca. 1200 - 1500 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.