Aneta iz Kmetije: Mamine besede jo še vedno zelo bolijo

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Aneta bi rada iz maminih ust vsaj enkrat slišala, da je ponosna nanjo.
Oglej si celoten članek

Da se Aneta s svojo mamo, ki jo je vzgajala sama, saj je njen oče umrl, ko je bila še otrok, ne razume najbolje, je tekmovalka Kmetije v šovu razkrila pred kratkim, ko je izjavila, da je šele pred kratkim izvedela za družinsko skrivnost, ki jo je mama pred njo skrivala 30 let.

Sedaj je tekmovalka zanjo posnela ganljivo sporočilo, v katerem jo prosi, naj bo ponosna nanjo. "Rada bi še mami sporočila, če slučajno to gleda, naj bo ponosna name. Celo življenje mi govori, da iz mene ne bo nikoli. Upam, da bo dojela, da nisem kriva za njene tegobe, da sem le otrok, za katerega se je ona odločila. Ona me je rodila. Še enkrat se ji opravičujem, če se jim zaradi tega uničila življenje. Mislim pa, da je to edina stvar v življenju, ki je ne moreš izbirati. Nekomu si dan, nekomu si poslan. Upam, da me bo nekoč sprejela takšno, kot sem, in da bo ponosna name. Ne pa da bo vedno govorila, da se me sramuje in da sem najhujši otrok,“ je povedala tekmovalka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:28 22. Oktober 2018.

    Da sem jaz tvoja mama, bi se te po tem, ko bi me javno vlacila po zobeh - odpovedala ... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.