Aneta jo je še dobro odnesla

Foto: Žurnal24 Aneta pravi, da trenutno ne potrebuje moškega. (Foto: Gregor Hočevar)
Radijski voditelj Matjaž Kitak je pomahal z belo ruto in končal spor z Aneto Salihović.
Oglej si celoten članek

Pametnejši odneha, si je verjetno mislil radijski voditelj Matjaž Kitak in sporočil, da se z misico Aneto Salihović ne bo več ukvarjal. "Po temeljitem premisleku sem prišel do odločitve, da Anete zaradi blatenja imena ne bom tožil. Zgodba je zame zaključena in Aneti želim vso srečo," je povedal in dodal, da se bo raje vrgel v delo.

Matjaž Kitak in Aneta Salihović sta nameravala skupaj voditi radijsko oddajo Razkrito, a iz te moke ni bilo kruha. "Ljubezen" med radijskim voditeljem in nekdanjo Playboyevo zajčico se je namreč zelo hitro končala. Kitak jo je vrgel iz službe, saj lepotica svojega dela menda ni jemala resno, kršila pa naj bi tudi pogodbo. Ta namigovanja je Aneta ostro zavrnila in izjavila, da je Kitak psihični bolnik in da potrebuje pomoč.

No, ta namigovanja pa je zavrni Kitak in temnolaski zagrozil s tožbo. Kot je pred časom izjavil, bo izkoristil vsa pravna sredstva, da prepreči nadaljnje blatenje svojega imena. Aneta ga ni jemala resno in je nadaljevala svojo križarsko vojno proti glasbenemu producentu. "On je prfuknjenec in retardiranec, ki bo obžaloval dan, ko se je rodil," mu je takrat zagrozila, a Kitak je, ko kaže, na te boleče besede že pozabil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.