Angel na ultrazvoku?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Britanka Jennifer Holman je prepričana, da je na ultrazvočnem posnetku angel.
Oglej si celoten članek

Jennifer Holman si je več let močno želela otroka, a usoda ji ni bila naklonjena. 30-letnica je imela dva spontana splava in je počasi že izgubljala upanje, da bo nekoč pestovala svojega otroka.

Veselje ob tretji nosečnosti je bilo zaradi preteklih izkušenj zato razumljivo manjše, kot pri prvih dveh. Nato pa je v 16. tednu nosečnosti na ultrazvočnem posnetku zagledala nekaj, kar ji je povrnilo upanje – angela. Nanj jo je sicer opozorila mama.

Tudi ko so zdravniki odkrili, da se je popkovina ovila okoli otrokovega vratu, Jennifer ni izgubila upanja, saj je bila prepričana, da ju varuje angel varuh. Porod je bil zelo dramatičen, saj je otrok zamujal na svet, in to celih 14 dni. Zaradi popkovine okoli vratu je postajal otrokov srčni utrip vedno šibkejši, zato so se zdravniki odločili za carski rez in malemu Josephu rešili življenje.

Malček je sedaj star že dve leti in popolnoma zdrav. Je pa kruta usoda še enkrat udarila po Jenniferini družini. Mlada mamica je namreč zbolela za rakom na dojkah. Zaradi agresivnega zdravljenja je Jennifer sedaj neplodna, a kljub temu srečna, da je preživela in da ima ob sebi svojega dveletnega angelčka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    22:40 20. Julij 2015.

    Meni izgleda kot nekdo, ki se utaplja in maha. Drugače pa ja, kaj hočemo, človeška neumnost je resnično neskončna, zato …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.