Angelčki spet na Zemlji

Foto: Žurnal24 Charliejevi angelčki iz leta 1976: Kate Jackson, Farrah Fawcett-Majors in Jaclyn
Charliejevi angelčki. ABC bo obudil priljubljeno serijo iz 70. let.
Oglej si celoten članek

Detektivska agencija z dvema posebnostima – prva, da so zasebne preiskovalke ženske, druga pa, da je bila to ena od prvih nanizank, ki je v teh, tedaj za moške rezerviranih vlogah, kot detektivske agentke predstavila ženske – Charliejevi angelčki.

Po originalni nanizanki so leta 2000 in 2003 posneli tudi filma, zdaj pa na ABC razmišljajo, da bi znova začeli snemati serijo iz 70. in začetka 80. let. Producirali jo bodo Drew Barrymore, Leonard Goldberg in Nancy Juvonen, scenarij pa zasnovali ustvarjalci serije Smallville.

Angelčki pa bodo le eden od remakov iz 70. let, saj bodo na CBS jeseni obudili tudi moško policijsko nanizanko Hawaii 5-0 (od 1968 do 1980).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.