Angelina bi se lahko zgledovala po Kate

Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton
Vojvodinja Kate Middleton je Angelini Jolie dala lekcijo o tem, kako se nosi obleko z visokim razporkom.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Angelina Jolie na letošnji podelitvi oskarjev razočarala z obleko, ki je razkrivala njeno nogo, je vojvodinja Kate Middleton pokazala, kako se tej stvari streže. Žena bodočega kralja je obleko z visokim razporkom nosila na sinočnji zasebni večerji v Londonu, kjer je navzočim spet vzela dih. Obleko, ki je diskretno razkrivala Katine čare, je skreiral Roland Mouret, čevlji pa so delo slovitega Jimmyja Chooja. Kdor zna, pač zna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.