Angelina dala Bradu ultimat

Foto: Žurnal24 Brad Pitt Angelina Jolie
Če poroke ne bo v roku enega meseca, potem bo Angelina Jolie zapustila Brada Pitta.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie naj bi svojemu Bradu Pittu zagrozila, da ga bo pustila, če se ne bosta poročila do njenega 35. rojstnega dneva, ki je 4. junija. Tako trdi ena od oseb na snemanju novega filma The Tourist, ki ga Angie snema z Johnnyjem Deppom v Benetkah.

"Slišal sem, kako se Angelina pogovarja po telefonu. Zvenelo je, kot da je na drugi strani Brad. Bil sem šokiran, ko sem videl, da Angelina z velikim nasmehom na obrazu govori: 'Bolje, da se poročiva do 4. junija, če ne te bom pustila'," je povedal vir.

Med tem se še vedno ugiba, kako je sploh prišlo do zaroke. Neke navedbe kažejo, da je Angelina zaprosila Brada za roko, ker je tako zaljubljena, da želi njuno zvezo tudi uradno potrditi, druga razlaga pa je ta, da se bosta poročila na željo in prigovarjanje svojih šestih otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.