Angelina in Brad sta vsakemu dala svojo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Za otroke zvezdniškega para Jolie-Pitt skrbi kar šest varušk.
Oglej si celoten članek

Aboridžinsko umetnico Bibi Barbro je nedavno najela neznana stranka, da bi otroke učila o umetnosti. Ko je dogovorjenega dne potrkala na naslovu, kamor so jo povabili, da bi poučevala, ji je vrata odprla znana igralka Angelina Jolie. Umetnica je komaj verjela svojim očem, ko jo je 39-letna  igralka gostoljubno povabila v svoj dom. 

"Kultura, iz katere izhajaš, je najstarejša in jaz se želim o njej učiti. Moj dom je tvoj dom. Prosim, reci mi enostavno Angie," je po besedah umetnice poudarila Joliejeva. Umetnici naj bi se ob sprejemu na domačih vhodnih vratih tudi priklonila v znak spoštovanja.

Umetnica pa je že ob prvi učni uri ugotovila, da še zdaleč ne bo edina, ki je zadolžena za vzgojo otrok Angeline Jolie in Brada Pitta. Medtem, ko 13-letni Maddox, 11-letni Pax, 10-letna Zahara, 8-letna Shiloh in 6-letna dvojčka Knox in Vivienne poslušajo predavanja o aboriginski umetnosti, za vsakim od njih stoji po ena varuška. Pitt in Jolie sta namreč vsakemu od otrok dodelila svojo varuško. Te neprestano skrbijo zanje in pazijo, da imajo ves čas vsega na pretek.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.