"Angelina je ku*ba!"

Foto: Žurnal24 Chelsea se je spravila na Angelino in njene otroke. (Foto: Flynet)
Komedijantka Chelsea Handler je med svojim nastopom zbijala šale na račun Angeline Jolie.
Oglej si celoten članek

Besni Chelsea, ki je sicer dobra prijateljica Jennifer Aniston, s katero sta bili pred kratkim skupaj na oddihu v Mehiki, je Angelina očitno zares stopila na živec. Komedijantka je namreč popolnoma znorela, ko je neko dekle med publiko omenilo igralko, in začela jo je žaliti.

"Sedi in utihni! Angelina je ku*ba, ki uničuje družine, očitno pa si ti tudi. Zaradi mene lahko reši na stotine otrok, toda jaz ji ne verjamem. Angelina nima prijateljic, ker je kuz*a," je kričala Chelsea, publika pa se je smejala in navdušeno ploskala.

Komedijantka pa se tu ni ustavila, ampak se je spravila tudi na igralkine otroke. "Maddox je očitno zelo jezen, ker je mislil, da ga bo Angelina rešila iz države tretjega sveta, v bistvu pa ga vlači po še večjih luknjah," je povedala Chelsea. Angelina se na incident še ni odzvala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.