Angelina Jolie ima menda že pol leta ljubimca

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Angelina Jolie Brada Pitta varala z milijarderjem?
Oglej si celoten članek

Tabloid Star poroča, da ima Angelina Jolie že šest mesecev ljubimca. Igralka naj bi se zagledala v poslovneža iz Bližnjega vzhoda, ki je študiral na Oxfordu. Tabloid je objavil tudi njuno skupno fotografijo.

Angie naj bi milijarderja, ki se je menda zaradi nje razšel z ženo, spoznala na dobrodelni prireditvi.
"Bradu je povedala, da se z njim na skrivaj dobiva že pol leta in da do njega goji globoka čustva,“ naj bi reviji povedal vir. Afero naj bi Pittu priznala le nekaj dni pred letom, na katerem se je igralec hudo sprl s sinom Maddoxom, kar naj bi bilo povod za ločitev.

Govorice o igralkini novi ljubezni je spleta stran Gossipcop zavrnila. "Naši viri pravijo, da te govorice ne držijo," pišejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:49 10. Oktober 2016.

    mentalnim pacientom ni več pomoči, posledice bodo nosili pa itak zmedeni otroci...

  • 17:43 9. Oktober 2016.

    Temu miljarderju mora jet pa zlo zlo slabo , k se je odloču porivat tole kust in kožo , brez …

  • 12:53 8. Oktober 2016.

    ahhhhh, kva pa marela, ma tut kakšnega jebača ????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.